راهنمای خرید

راهنمای جامع خرید گوشی – گوشی‌های شیائومی برای چه افرادی مناسب نیست؟

راهنمای جامع خرید گوشی – گوشی‌های شیائومی برای چه افرادی مناسب نیست؟

 

سامسونگ، شیائومی، آیفون، هواوی و …

 

چرا حرفی از ضعف آنتن دهی گوشی‌های شیائومی گفته نمی‌شود؟

 

آشنایی با شیائومی:

در این مقاله به طور اختصاصی درباره گوشی‌های شیائومی صحبت خواهیم کرد. و از تجربه خودم در استفاده از گوشی‌های شیائومی از سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۱ را با شما در میان می‌گذارم.

سال ۹۵ تقریبا حدود یک سال از حضور گوشی‌های شیائومی در بازار ایران می‌گذشت و به گوشی‌های بسیار خوش قیمت و با امکانات زیاد در بازار ایران شهرت یافته بودند. در آن سال بین دو گوشی HTC ONE E8  و Redmi note 3 pro  مردد بودم که بعد از تحقیق فراوان note 3 pro  را انتخاب کردم.

ملاک من در آن زمان برای انتخاب گوشی، مشخصات سخت افزاری گوشی روی کاغذ بود که شیائومی حرفی برای گفتن داشت.

 

مشخصات گوشی ردمی نوت ۳:

اسنپدراگون ۶۵۰ ، رم ۲ و حافظه ۱۶ بود  که آن زمان به خاطر محدودیت مالی نسخه ۳۲ گیگابایتی را نتوانستم تهیه کنم.

 

 

مشخصات اسمی گوشی روی کاغذ عالی بود، در همه زمینه ها از رقبای خود قوی‌تر بود مخصوصا در سی پی یو که فوق العاد بود. وقتی گوشی را برای اولین بار در دستم گرفتم کیفیت صفحه نمایش فول اچ دی که روی بدنه فلزی سوار بود مرا مجذوب خود کرده بود و MIUI پر از تنظیماتی که باید کشف می‌کردم.

 

استفاده از گوشی بعد از سالها:

در چند سال اول پیشنهادم به همه آشناهای اطرافم شیائومی بود. به خاطر کیفیت ساخت فوق العاده گوشی و البته صفحه نمایش و سخت افزار قوی.

حتی چند ماه بعد از خرید گوشی برای خودم برای اعضای خانواده Redmi Note 4  خریداری کردم، با توجه به مشخصات گوشی و قیمت گوشی انتخاب فوق العاده‌ای در آن رنج بود با مشخصات اسنپدراگون ۶۲۵، رم ۴ و حافظه ۶۴ که در زمان خودش فوق العاده بود.

نوت ۴ نیز مثل نوت ۳ در ساخت بدنه گوشی سنگ تمام گذاشته بود.

 

 

بعدها کم کم در کارکرد با گوشی متوجه شدم که وقتی در خودرو با گوشی کار می‌کنم یا در مکانی هستم که انتن‌دهی گوشی ضعیف می‌باشد بسیار برایم با مشکل همراه می‌شد. مثلا برای زمان طولانی گوشی دچار عدم آنتن دهی یا پرش آنتن می‌شد. این ضعف در مقایسه با گوشی‌های دوستانی که همراهم بودند و با سیم کارت مشابه بودند کاملا مشهود بود. که این ضعف آنتن باعث دردسر فراوان در استفاده از اینترنت می‌شد.

 

مشکل اساسی زمانی نمایان می‌شد که اگر در جایی که انتن دهی مقداری ضعیف بود و مجبور به مکالمه می‌شدم که بسیار صدا قطع و وصل و دچار نویز فراوان می‌شد که باعث اعتراض فرد مقابل می‌شد.

 

تعویض گوشی و باز هم شیائومی:

اوایل سال ۱۴۰۰ دوستی گوشی Redmi note 9  انتخاب و خریداری کرده بود که بعد از دو ماه استفاده قصد فروش گوشی را کرد که من نیاز به تعویض گوشی دیدم و گوشی بعدی من note 9 شیائومی شد.

 


مشخصات سخت افزاری:

سی پی یو MediaTek Helio G85 ، رم۴ و حافظه ۶۴

مشخصات نه چندان قوی و بدنه‌ای بسیار لغزنده.

 

 

مشکل آنتن‌دهی همچنان پابرجا بود:

ضعف آنتن دهی گوشی همچنان مشهود بود و بسیار استفاده از گوشی را سخت می‌کرد.

علاوه بر اینکه باگ‌های نرم‌افزاری زیادی در گوشی بود که نیاز بود برطرف شود.

 

از نوت ۳ تا نوت ۹:

میتوان گفت سری های ردمی دچار پس رفت شده بودند، از بدنه فلزی و مقاوم رسیده بودند به درب پشت و فریم پلاستیکی که بسیار توی ذوق می‌زد.

کل استفاده من از نوت ۹ به سه ماه نرسید و گوشی را تعویض کردم. در مقاله‌های بعدی درباره گوشی که استفاده می‌کنم می‌نویسم ولی حال به تجربه‌ مشتری‌هایی که گوشی‌های شیائومی، سری ردمی و پوکو را خریداری کرده بودند را با شما در میان خواهم گذاشت.

 

اختلال در سنسور پروکسی:

یکی از مواردی که فراوان گزارش می‌شد، مشکل در سنسور پروکسی و اختلال در عملکرد این سنسور بود و این مشکل وقتی بروز می‌کرد که فرد با گوشی در حال مکالمه بود و وقتی گوشی را از روی گوش خود برمی‌داشت این سنسور دچار اختلال می‌شد و صفحه خاموش می‌شد و با باید چندین بار دکمه پاور فشار داده می‌شد تا گوشی به حالت عادی برگردد.

بعدها توسط شرکت شیائومی اعلام شد که این مشکل نرم افزاری بوده و با آپدیت این مشکل رفع شده، در حالت کلی مقدار زیادی این مشکل بهبود پیدا کرد ولی به صورت کامل رفع نشد.

 

ضعف آنتن‌دهی:

مشکل اساسی که حتی در مدل های سری MI مدل MI 10T PRO مشاهده شد مشکل پرش آنتن و ضعف در آنتن دهی بود. این مشکل در سری پوکو مخصوصا POCO X3 گزارش می‌شد.

این مشکلات در گوشی‌های شیائومی بسیار مشاهده شده و تا حدی بود که در مواردی در فروشگاه مجبور به پس گرفتن گوشی فروخته شده شیائومی شدیم. این موارد در poco x3 pro, poco x3  و redmi note 10 pro  پیش آمد.

 

جمع بندی:

افرادی که سالها از گوشی‌های سامسونگ یا مدل‌های دیگر استفاده کرده‌اند استفاده از گوشی‌های شیائومی توصیه نمی‌شود، به خاطر مشکلات آنتن دهی و ضعف آنتن دهی گوشی‌های شیائومی و باگ‌های فراوان نرم‌افزاری.

 

مشاوره خرید گوشی در واتس‌اپ

خرید گوشی از شیراز موبایل

قیمت روزانه گوشی

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.